September 2018 – WSBK i Jeréz

Alene til World Superbike i Jeréz de la Frontera. Jeg bor på et lille hotel, El Faisan, i en lille meget Andalucisk by 12 km fra banen, Jédula, 2300 indbyggere. Jeg er kommet der flere gange årligt de sidste 10 år, bliver inviteret med til fødselsdage m.m. når jeg er der. Der havde på et tidspunkt været et mc tyveri et stykke der fra, så jeg var lidt nervøs for baby’en, min mc, men Fidél, hotelejeren, sagde at når de sidste gæster er gået, parkerer du bare din mc inde i restauranten, sådan!

Fra Fuengirola til Jédula er der 225km, har nogle gange kørt den på en dag, altså tur-retur 550km, men syntes det er hyggeligere at ta’ et par overnatninger, og da både hotel og mad er meget billigt, også i spansk målestok, det ligger jo væk fra de turistede steder, ja, så er det jo bare med at nyde det med de lokale!

Ángel Nieto Roldán var en spansk professionel Grand Prix motorcykel racer. Han var en af ​​de mest dygtige motorcykelcyklister i sportens historie og vandt 13 verdensmesterskaber og 90 Grand Prix-sejre i en racerkarriere, der strækkede sig fra 1964 til 1986.

Alberto Puig er en spansk tidligere professionel Grand Prix motorcykel-racer og nuværende teamleder for Repsol Honda-teamet i MotoGP.