November 2018 – WSBK og MotoGP-test

Kørte en ”opvarmningstur” langs kysten mod Algerciras, som ”optakt” til næste dags tur til Jeréz de la Frontera hvor der var WSBK og MotoGP-test. Vejret var solrigt med blå himmel til trods for at det var sidst i november. Og jeg bliver aldrig træt af den tur med Middelhavet på den ene side og bjergene til den anden side.

Der var først 2 dage med Superbike-test efterfulgt af 2 dage med MotoGP-test. Jeg besluttede at lave en kombination da jeg ikke ville blive  alle 4 dage, så jeg så 2. dagen af Superbike, kørte ud og overnattede på ”mit” hotel i Jédula og så så næste dag 1. dagen af MotoGP-test. Kanon vejr, meget få mennesker, til trods for gratis entré og med adgang til paddock!

Endnu en gang en god tur, fik kørt lidt km og kombineret med et godt ”race” selvom det var test og hyggelig aften  på hotellet med god mad og snak.