Om mig

Om mig

Velkommen til min hjemmeside.

Mit navn er Ole Sommerlund, jeg bor i Fuengirola/Málaga, Costa del Sol,  er født i 1947 og har boet her siden år 2000. Jeg har kørt mc i ”hele mit liv”, så meget som mit arbejde som sømand og eksportchauffør har kunne tillade.

Jeg startede som 5 årig i sidevognen på mine forældres Nimbus til bl.a. min mors fødeby Oslo og også ture til Tyskland og Scheiwz foruden turene rundt i Danmark.

Jeg købte min første mc som 18 årig og er nu ejer af min 7. mc, KTM 390 DUKE. Der har også været en enkelt Road Racer ind over. Ikke noget imponerende tal, men jeg har altid ”holdt” på tingene.

Min intention med denne hjemmeside er at fortælle om livet som mc-kører her, ikke bare Costa del Sol, men også Andalucia som er mere end dobbelt så stor som Danmark i km2, og består af 8 provinser, og Spanien i det hele taget, som måske kunne give nogle danske mc-kørere blod på tanden til at tage en tur her ned og køre rundt i det der for mig er verdens bedste mc-land. Man kan køre hele vejen her ned selv eller få tranporteret sin mc her ned, og så flyve her ned, og der er også den mulighed at leje en mc her.

Andalucia er et paradis for mc-kørsel, der er alt her af veje, motorveje, almindelige landeveje, små bjergveje og ”gedestier”, og der er altid en restaurant ”henne om hjørnet” med god mad og drikke til yderst fornuftige priser, ikke mindst for en dansker der kommer med danske priser i hovedet. Og så ligger det tæt på Portugal og også Afrika, d.v.s. Marokko, 115 km til færgen i Algeciras fra Fuengirola, 1 time med færgen og så er man i Afrika.

Hvis man er interesseret i mc-race, Road Race eller MotoX, ja, så er er der muligheder hver weekend.

Jeg vil beskrive nogle af mine ture, det er ikke adventure ture som man ser f.eks. på YouTube, men ganske almindelige ture, med 2 afstikkere til Marokko. Jeg kører enten alene eller med en anden dansk mc-kører eller med spanske venner, som kører på forskellige typer mc’s, sportscykler, chopperagtige, enduro, det er ikke så vigtigt, vi når altid frem.

Jeg er ikke nogen pc/internet ørn, så venligst ha’ det i hukommelsen når/hvis jeg kvajer mig.

God fornøjelse.

FOR SOME THERE’S THERAPY, FOR THE REST OF US, THERE’S MOTORCYCLES